LifeBuddy

Vetzuren en celgezondheid

Het vetzuurgehalte in je lichaam is essentieel voor de gezondheid van je cellen; de goede soorten zijn namelijk verantwoordelijk voor een hoop functies binnen de cel. De CG-test meet de verhouding van de soorten vetzuren op een uiterst accurate wijze. Door middel van een vingerprik wordt er bloed afgenomen, wat vervolgens naar het laboratorium in Noorwegen verstuurd wordt voor analyse. na het afnemen van de test zal de coach met jou een consult inplannen om de testresultaten te bespreken.

CG test

Consult 1 (30 minuten)

Het eerste consult bestaat uit een intake, de vingerprik en het vervolgproces bespreken. De vingerprik is pijnloos en veilig.

Consult 2 (30 minuten)

Het tweede consult vindt 3 weken na het eerste consult plaats en bestaat uit het bespreken van de belangrijkste aandachtspunten van de testresultaten. De testresultaten bestaan uit de volgende onderdelen: De vloeibaarheid van het celmembraan, omega-6:3 balans, afweerwaarde, mentale kracht, arachidonzuurindex, omega-3 index en alle waardes en afwijkingen van de individuele vetzuren.

Advies

Tijdens het tweede consult krijg je de toelichting over de resultaten en aan de hand daarvan ontvangt u suppletie- en basaal voedingsadvies. Voor een uitgebreider voedingsadvies zal er een voedingsdagboek moeten worden bijgehouden en een apart consult moeten worden ingeboekt.