LifeBuddy

Je lichaam in kaart brengen

Een Energetisch Morfologische Bloedtest, ook wel de EMB test genoemd, is een bloedtest dat inzage kan geven in bij vele klachten. Vaak zijn dit vage klachten waarvan in eerste instantie niet meteen duidelijk is wat er mis is met je lichaam. Det test wordt uitgevoerd door middel van een vingerprik. Vervolgens wordt dit naar het laboratorium in Nederland verstuurd voor analyse. De coach plant met jou een tweede consult in om de testresultaten te bespreken.

EMB test

Consult 1 (30 minuten)

Het eerste consult bestaat uit een intake, de vingerprik en het vervolgproces bespreken. De vingerprik is pijnloos en veilig.

Consult 2 (60 minuten)

Het tweede consult vindt ongeveer 4 weken na het eerste consult plaats bestaat uit het bespreken van de belangrijkste aandachtspunten van de testresultaten. De testresultaten bestaan onder andere uit de volgende onderdelen: hematologie, microscopisch bloedonderzoek, vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, stress parameters, meridianen, pathogeen belasting, darm parameters, blokkades en intoleranties.

Advies

Tijdens het tweede consult krijg je de toelichting over de resultaten en aan de hand daarvan ontvangt u suppletie- en basaal voedingsadvies. Voor een uitgebreider voedingsadvies zal er een voedingsdagboek moeten worden bijgehouden en een apart consult moeten worden ingeboekt.