LifeBuddy

De vernieuwde
LifeBuddy is

Samen gezonder en fitter!

De vernieuwde
LifeBuddy is

Samen gezonder en fitter!

Welkom bij LifeBuddy

LifeBuddy is jouw hulp voor een gezonder leven voor jong en oud. Wij bieden ondersteuning in verschillende aspecten, zowel fysiek als mentaal. Een goed leven bestaat immers niet alleen uit een goede conditie. Zo helpen wij onder andere ook met trauma-verwerking, maar uiteraard ook met suppletie. Wij geloven dat het allemaal draait om het geheel plaatje, en dat al deze verschillende aspecten elkaar ondersteunen. Op deze website kun je een impressie krijgen van de diensten die wij bieden, en kun je meteen een afpraak maken indien gewenst.

Uw gezondheid, onze eerste prioriteit!

Ons doel is je een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te bieden, door je een zo veel en zo goed mogelijk advies te geven en te begeleiden aan de hand van onze methodiek. Zo kun je met volle teugen genieten met al wat het leven te bieden heeft!

thumbnail_60038344-b92d-43fc-9c2a-0d23524ebebc
Flexibele pakketten
Voor ieder wat wils. Wij bieden verschillende pakketten aan waarmee we je zowel een goed beeld kunnen geven van je huidige situatie als ondersteuning kunnen bieden bij jouw vraagstukken.
Online afspraken maken
Je kunt via deze website een afspraak maken bij één van onze locaties met één van onze specialisten. Op de kalender zie je precies wanneer de coach beschikbaar is en kun je meteen een afspraak inplannen. Zo gepiept!
Gecertificeerde specialisten
Onze specialisten worden zorgvuldig geselecteerd op ervaring binnen zowel psyche als voeding. Daarnaast worden onze specialisten uitgebreid door ons getraind en zijn ze gecertificeerd om EMB testen af te nemen.
Laat ons je helpen!
Begin vandaag nog aan de nieuwe jij!

Services

Onze LifeBuddies staan voor u klaar! Verschillende behandelingen voor u op maat gemaakt.

Waarom LifeBuddy?

Onze aanpak

Bij LifeBuddy geloven wij in de kracht van vele kleine stapjes die samen een groter geheel vormen. Ook werken wij volgens het meten is weten principe. Onze werkwijze bestaat daarom in basis uit een meting en de benodigde aanpassingen op basis van de resultaten. Deze aanpassingen kunnen uit verschillende maatregelen bestaan.

LevensTransitie

Depending on the approach used by the therapist, a wide range of techniques and strategies can be used. However, almost all types of psychotherapy involve developing a therapeutic relationship, communicating and creating a dialogue, and working to overcome problematic thoughts or behaviors.

Reviews

Kortgeleden ben ik doorgemeten, omdat ik graag wilde weten hoe het met mijn lichaam gesteld was. Ik heb verschillende lichamelijke klachten en i.p.v. slechts bezig te zijn met symptoombestrijding ga ik graag op zoek naar de mogelijke oorzaak. Tjeerd vertelt veel over de wijze waarop de meting wordt verricht en hij heeft ook veel kennis met het interpreteren van de resultaten en kan dit vervolgens goed uitleggen. Hij neemt de tijd voor al je vragen en geeft zeer nuttige tips om de bron van, in mijn geval ellende, aan te pakken. Een echte eye-opener voor mij is dat ik veel verschillende supplementen heb uitgeprobeerd, niets leek te helpen en uit de meting kwam o.a. naar voren dat mijn lichaam momenteel niet in staat is om de supplementen op te nemen. Tja, dan kun je je suf kopen en slikken, maar zonder resultaat. Eindelijk weet ik nu waar mijn klachten vandaan komen en kan ik werken aan herstel. Ik raad het iedereen aan!

Caroliene Struik-Kramer
Maak een afspraak

Bel ons op : +31623365605
of boek online

Get updated with my
tips and news

Daily Tips for a Healthy Mind to Your Inbox
Meld je nu aan!

Locaties